Для людей, хто зазвичай полюбляє готувати, проте ненавидить хаос у кухонній зоні!

Il salottino all'aperto della Plaza
Rispondi
CarolPoorb

Для людей, хто зазвичай полюбляє готувати, проте ненавидить хаос у кухонній зоні!

Messaggio da CarolPoorb »

Вибачте, але я мушу розказати смішною ситуацією, яка виникла з мене того самого тижня. Моя принцеса захотіла, щоб як кулінарний експерт приготувала один святкове на її ДР. Я, навіть не задумуючись, почала вишукувати рецепт на просторах Google і.... Промучилася цілих нервущих півтора години, і це ще щастя!, мов зомбі із ресурсу на ще однієї сторінки з рекламою! Деякі рецепти виявилися нереально для професіоналів, інші - зі справжніми дорогими компонентами, ще кілька - із масою реклами. Але раптом я згадала про існування сей чудовий сайт й просто за 5 хвилин відкрила - той самий рецепт! Інструкція був настільки настільки покроковим, що навіть навіть моя 12-річна донька спромоглася своїй мамі підказати. В результаті наша команда приготували дивовижний десерт, який був визнаний головним прикрасою дня народження. Зараз усі мої вже заздрісні друзі обсіли мене з розпитуваннями: "Де ви відкрила такий собі просто бомбезний спосіб?"
Каталог сайтів
Rispondi