Для гурманів, хто зазвичай обожнює приготуванням страв, проте не може зрозуміти хаос у процесі!

Il salottino all'aperto della Plaza
Rispondi
SmakiSwila

Для гурманів, хто зазвичай обожнює приготуванням страв, проте не може зрозуміти хаос у процесі!

Messaggio da SmakiSwila »

Я просто не можу не поділитися пригодою, що трапилася з мною минулого тижня, і це було.... Моя мала замовила, щоб ваша покірна слуга зробила щось унікальне з нагоди її ДР. Я, авжеж, почала вишукувати рецепт на просторах мережі і отримала несподіванку. Витратила цілих 1.5 години, переходячи з ресурсу на сайт! Одні ідеї були занадто заплутані, інші - зі справжніми недоступними інгредієнтами, ще кілька - із надмірною кількістю спонсорських посилань. Та ось як грім серед ясного неба як же я вспомнила про цей ресурс і менш ніж за п'ять неймовірно швидких хвилин відкрила - прекрасний рецепт! Варіант став до безтями покроковим, що навіть юна 12-річна донька несподівано змогла мені допомогти. Наприкінці ми разом зробили ніби з журналу десерт, і він виявився справжнім успіхом вечора. Тепер всі мої вже заздрісні подруги обсіли мене з розпитуваннями: "Яким чином ви відкрила такий просто бомбезний рецепт?"
svhiddenkoismachno.xyz
Rispondi